Knjige 3

NAKLADNIŠTVO – KNJIGE
Nakladnička kuća "Tonimir"

<< 12 – 3 – 4 >>


 

 

 RASTVARANJE

 MIROSLAVA TUŠEK

Uvez: mekani uvez
Broj stranica: 176 strana
Dimenzije: 145x205mm
 
Cijena: 79kn  

*

BOŽJA OFČICA

MIRNA WEBER

Uvez: mekani uvez
Broj stranica: 120 strana
Dimenzije: 145x205mm
Mirna Weber poezijom intenzivnije bavi zadnjih pet godina. Božja ofčica je ušla u najuži izbor za književnu nagradu “Katarina Patačić”,jer dosiže visoke autorske i poetičke standarde u suvremenoj hrvatskoj kajkavskoj poeziji.
Cijena: 73,50kn  

 

 

MUŽ I ŽENA

JOSIPA I DOMAGOJ DŽOJIĆ

Uvez: mekani uvez
Broj stranica: 76 strana
Dimenzije: 120x170mm
Potrebno je ući u srca mladih ljudi, koji postavljaju tolika pitanja o hodanju i braku, da bi im se znao dati ispravan odgovor. Ako mladi postavljaju tolika pitanja vezana uz tu temu, znači da su zainteresirani za čisto hodanje, no treba im dati efikasan i potpun odgovor, cijelu istinu koja će osloboditi svakoga tko je bude imao srca čuti. Ova knjiga im pomaže u traženju odgovora.
Cijena: 15kn  

*

GARESTINSKI HORTUS VERBI

JOŽA SKOK

Uvez: tvrdi uvez
Broj stranica: 550 strana
Dimenzije: 168x240mm
Garestinski hortus verbi na više od 530 stranica donosi vrlo zanimljiv hod kroz višestoljetnu varaždinsku književnu povijest, i to tematiziranjem pojedinih književnika  kronološkim redom, počevši od Ivana Pergošića, Antuna Vramca i Blaža Škrinjarića iz 16. stoljeća sve do današnjih autora poput Valentine Šinjori, Borisa Perića i Denisa Peričića. Za svakoga od ukupno šezdeset sedam autora u rasponu od gotovo četiri i pol stoljeća Skok je napisao uvodni tekst u kojemu se razmjerno koncizno kombiniraju biografski i filološki podaci s kratkim književnopovijesnim i književnokritičkim sintezama te bibliografijom koja sadrži popis djela pojedinog autora i glavnih kritičkih tekstova o njemu.
Cijena: 201kn  

 

GARESTINSKI KARTLEC RIEČI

JOŽA SKOK

Uvez: tvrdi uvez
Broj stranica: 536 strane
Dimenzije: 176x250mm

Književna antologija Jože Skoka obuhvaća brojna imena i predstavlja ih širokoj publici na način zanimljiv svima. Portreti književnika, ulomci djela… Sve se nalazi na jednome mjestu i u primaljivom izdanju.

Cijena: 262,50kn  

 

GARESTINSKI PONAPTICUM

JOŽA SKOK

Uvez: tvrdi uvez
Broj stranica: 394 strane
Dimenzije: 176x250mm
Autor na više od 470 stranica objavljuje 85 odabranih znanstvenih studija, eseja, feljtona i autobiografskih zapisa, isključivo inspiriranih književnim djelima i ličnostima iz svoga varaždinskog zavičaja.
Cijena: 189kn  

 

 

 

 

 


<< 12 – 3 – 4 >>


NAKLADNIŠTVO – KNJIGE
Nakladnička kuća "Tonimir"